Αντλώντας την έμπνευσή μας από τον ελληνικό ήλιο και καλοκαίρι και με οδηγό την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο της μόδας, δημιουργήσαμε την KIVOS, ένα brand που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να νιώθει άνετα με την εμφάνισή της και ταυτόχρονα θηλυκή!

Ο κύβος αντιπροσωπεύει την τελική κατάσταση ενός κύκλου σε ακινησία – συμβολικά δηλαδή, ως το απόλυτα στέρεο συμμετρικό σχήμα, τετραγωνίζει τον κύκλο. Από την άλλη, η αλληγορική του έννοια στη φιλοσοφία συνάδει με τον όρο της Αλήθειας, αφού θεωρείται πάντα ίδια, αλλά και της τελειοποίησης, της ολοκλήρωσης, της σταθερότητας, της στατικής τελείωσης και του άψογου νόμου. Αποτελεί ουσιαστικά πηγή έμπνευσης για την απόλυτη συμμετρία, χαρακτηριστικό άλλωστε και της αρχέγονης ελληνικής κουλτούρας και γνώσης.

Ξεκινήστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά και εντυπωσιάστε με τις αέρινα minimal γραμμές της KIVOS, που όχι μόνο ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας, αλλά και δημιουργούν νέες! Οι συλλογές χαρακτηρίζονται από μετάξι, βαμβάκι και λινό – δουλεμένα σε καθαρά έντονα και ουδέτερα χρώματα. Η KIVOS λοιπόν, δίνοντας έμφαση στο γυναικείο πνεύμα, την έμπνευση και την μοναδικότητα, δημιουργεί πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια και τις φυσικές πρώτες ύλες!